Uçurtma Şenliği ve Tiyatro Günü

"STRONGER SCHOOLS WITH 21st CENTURY SKILLS"

26.05.2022 235

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezince hibelendirilen Erasmus+ programları kapsamında 2020-1-IT02-KA229-079606_5 referans numaralı "STRONGER SCHOOLS WITH 21st CENTURY SKILLS" isimli projemizin amaçlarından biri olan çocuklarımızın sosyalleşmesine katkı sağlamak için yerel etkinliklerden uçurtma şenliği ve tiyatro günü gerçekleştirildi. Çocuklarımızın sosyalleşmesini sağlarken bir yandan da fiziksel, bilişsel ve duygusal gelişimi de desteklendi.

Bahar döneminde büyük bir ilgiyle ve coşkuyla karşılanan "Uçurtma şenliği etkinliği" de düzenlendi. Büyük küçük herkes keyifli anlar yaşadığı etkinliğimizde uçurtmalar gökyüzünü renklendirdi.

Pandemi sürecinde öğrencilerimize moral olması için okulumuzda geleneksel kültürümüzün ortaoyunu "Hacivat ile Karagöz" tiyatrosu yapıldı.  Diyaloglarda geçen kısa ve komik nükteler eğlenceli ve öğretici oldu.

26-05-202226-05-2022